امام صادق عليه السلام
بي گمان براي صاحب الامر غيبتي است،پس دردوران غيبت وي هربنده اي بايد تقوا پيشه سازد وبه دين خودچنگ در زند.

موقعیت شما : صفحه اصلی » اخبار
  • شناسه : 2835
  • 06 تیر 1399 - 18:09
  • 220 بازدید
  • ارسال توسط :
خراسان نوشت: مافیای کنکور در آموزش و پرورش!   

خراسان نوشت: مافیای کنکور در آموزش و پرورش!   

خراسان نوشت: مافیای کنکور در آموزش و پرورش! شفقنا – روزنامه خراسان درمطلبی با عنوان«مافیای کنکور در آموزش و پرورش!» این گونه آورده است: یک: قانون به صراحت بر حذف کنکور تاکید کرده است، اما از زمان تصویب این قانون از سال ۸۶ کنکور همچنان ادامه دارد.دو: در حاشیه ماجرای «کنکور» مدت هاست از مافیای […]

خراسان نوشت: مافیای کنکور در آموزش و پرورش!

شفقنا – روزنامه خراسان درمطلبی با عنوان«مافیای کنکور در آموزش و پرورش!» این گونه آورده است:

یک: قانون به صراحت بر حذف کنکور تاکید کرده است، اما از زمان تصویب این قانون از سال ۸۶ کنکور همچنان ادامه دارد.دو: در حاشیه ماجرای «کنکور» مدت هاست از مافیای کنکور سخن گفته می شود. این که برگزاری کنکور مجالی برای چپاول میلیاردها پول توسط این سودجویان شده است.سه: روز گذشته محمدمهدی زاهدی، نماینده مجلس از نفوذ این چپاولگران در سیستم آموزش و پرورش سخن گفته است: «باندهای مافیایی با درآمد بالای ۱۰ هزار میلیارد در سال درون آموزش و پرورش نفوذ می‌کنند.»چهار: یک معادله ساده در این ماجرا می گوید، این مافیا آن قدر قدرت دارد که برای جیب خود می تواند اجرای قانون را سال ها معطل نگه دارد.
پنج: طبق قانون، آموزش و پرورش باید سال های قبل آزمون های مقاطع تحصیلی قبل از کنکور را به سطحی از استاندارد می رسانده که بشود کنکور را از میان برداشت.
شش: همه این موارد در کنار حرف این نماینده مجلس، ما را با چه واقعیتی مواجه می کند؟!
قانون ۱۳ ساله
در ماده۲ قانون‎‎‎‎ پذیرش دانشجو در دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی کشور مصوب ۹/۸/۱۳۸۶ مجلس و تایید شورای نگهبان، آمده است: «پذیرش دانشجو در مقطع کاردانی (پیوسته و ناپیوسته)، کارشناسی، کارشناسی
ارشد پیوسته، دکترای حرفه‌ای و دکترای پیوسته براساس سوابق تحصیلی داوطلب و
آزمون های سراسری خواهد بود. تأثیر سوابق تحصیلی در هر سال نسبت به سال قبل افزایش
می‌یابد به‌نحوی که حداکثر تا پایان سال اول (حدود سال ۱۳۹۱) برنامه پنج ساله پنجم توسعه اقتصادی،
اجتماعی و فرهنگی جمهوری اسلامی ایران آزمون های سراسری ورودی دانشگاه ها و مراکز
آموزش عالی به‌طور کامل حذف شود. دولت موظف است بسترهای لازم را جهت تحقق این
ماده فراهم نماید.»
این غول کیست؟
طبق صراحت این قانون، دولت باید زمینه حذف کنکور را با طراحی آزمون های استاندارد در مقاطع تحصیلی متوسطه اول و دوم، فراهم کند که این کار تاکنون انجام نشده است. عبدالرسول عمادی، مشاور وزیر آموزش و پرورش، که قبلا سرپرست معاونت متوسطه وزارت بود، پیش از این در اظهارنظری گفته است: «مافیای کنکور جریان اقتصادی اجتماعی فراگیر است که به این راحتی نمی‌توان با آن مقابله کرد.» البته شبیه این اظهارنظر آقای عمادی تا دل تان بخواهد وجود دارد، از نمایندگان مجلس، کارشناسان آموزشی و شخص وزیر سابق آموزش و پرورش که بارها از مافیای کنکور سخن گفته و درباره اش هشدار داده اند. به این فهرست حتی لاریجانی رئیس سابق مجلس شورای اسلامی را هم می توان اضافه کرد که وی به شدت از کنکور انتقاد کرد و البته رئیس جمهور آقای روحانی نیز بر کیفی سازی آموزش بارها تاکید کرده است. پس مشکل کجاست؟ چرا یک وزارتخانه و چند وزیر آموزش و پرورش نمی توانند این موضوع را سامان ببخشند و شر این غول و این مافیارا از سر خانواده ها کم کنند؟
نفوذ؟
با این تفاسیر باید به حرف های روزگذشته زاهدی نماینده مجلس که بهانه نگارش این گزارش شد برگردیم و بگردیم دنبال پرتقال فروش نفوذی و کسانی که این سو و آن سو، از کنکور جیب شان هر روز پر و پرتر می شود: « باندهای مافیایی با درآمد بالای ۱۰ هزار میلیارد در سال درون آموزش و پرورش نفوذ می‌کنند. مشکلی با مجلس ندارند و در مجلس قانون حذف کنکور تصویب شده است و مجلس محکم است. مشکل ما این است که مثلا گفته‌ایم آزمون استاندارد در سه سال آخر دبیرستان برگزار شود. اما آموزش و پرورش در ۱۲ سال گذشته فقط آزمون های یک مقطع تحصیلی را استاندارد کرده است که همان پایه دوازدهم است. آیا آموزش و پرورش نمی‌توانست در طول ۱۲ سال گذشته آزمون استاندارد برگزار کند؟ بارها وزیر را خواسته‌ایم که پاسخ گو باشد. مرتب می‌گویند «چشم» و «نه» نگفته اند اما نتیجه اش همین است که می‌بینید. آیاهر روز می‌توانیم وزیر را استیضاح کنیم؟ آیا به مصلحت است هر روز یک وزیر را استیضاح کنیم؟ باید یک تعاملی میان آموزش و پرورش و نهادهای بیرونی که شورای عالی انقلاب فرهنگی و کمیسیون آموزش مجلس در راس آن هستند برقرار شود. اما باز هم کافی نیست. وزارت ارتباطات باید پای کار بیاید یا قوه قضاییه هم این مافیاها را شناسایی و با آن ها برخورد کند.»

گفت وگو با خراسان
عضو هیئت رئیسه مجلس: دستگاه قضا در برابر مافیای کنکور بایستد
محمد اکبری -حجت الاسلام علیرضا سلیمی عضو هیئت رئیسه مجلس با تایید وجود مافیای کنکور در آموزش و پرورش گفت: این مافیا شکل گرفته است و به طرق مختلف جیب مردم را خالی می کنند. جدای از کلاس ها و کتاب های کنکور روش های مختلفی از جمله تطمیع و تبلیغ را با اقداماتی فریبکارانه و چهره ای انسان دوستانه حتی با عنوان کار خیر به کار می بندند.وی با بیان این که آموزش و پرورش به همراه وزارت علوم باید این باند را شناسایی کنند و به دستگاه قضایی تحویل دهند تصریح کرد: در سال های گذشته شاهد بودیم بعضی از سوالات آزمون ها لو رفته و سرنخ آن به برخی از این موسسات رسیده است.
سلیمی خاطرنشان کرد: حال سوال این است که چطور می شود این نمونه سوالات به دست آن ها برسد. نکته دیگر این است که چرا برخورد پشیمان کننده با آن ها نشد و تا آن جایی که دیده می شود این اقدام متوقف نشد و گاه مجدد هم دیده شد.
نماینده محلات و دلیجان در مجلس گفت: باید با مافیا برخورد جدی بشود. کافی است هرچقدر جیب مردم را خالی کردند، این انتظار را داریم که دستگاه قضایی در صحنه حضور یابد. مجلس هم درصورت کوتاهی در اقدامات با ابزار تحقیق و تفحص با مافیا مقابله می کند.

برچسب ها

این مطلب بدون برچسب می باشد.

پاسخ دادن

ایمیل شما منتشر نمی شود. فیلدهای ضروری را کامل کنید. *

*